Beste BGR-Leden!

Het afgelopen jaar hebben we tijdens de werkavonden veel werk verzet om de vereniging netjes te houden. Tijdens deze avonden kregen wij veel positieve reacties en was het fijn om met elkaar samen te werken. Bedankt!
Dit jaar willen we deze werkavonden graag voortzetten. Een net terrein is overigens het visitekaartje voor onze vereniging! Hier voor is het nodig om minimaal eens per maand een avond op de vereniging vaste klussen te doen zoals: rijbanen en rondom de kantine onkruid vrij houden, de wasplaatsen en goten ontdoen van al het naar beneden gespoelde zand, ramen en dressuurspiegels van een sopje voorzien en ga zo maar door. Dit is ook belangrijk met betrekking tot de veiligheid van je paard en de veiligheid van jezelf. Af en toe doen we ook wat grotere klussen die met regelmaat nodig zijn.
Door met een clubje op de werkavonden deze werkzaamheden te verzetten verdelen we de lasten en wordt het klussen gezelliger. Het is een kleine moeite om een paar keer per jaar een paar uurtjes naar de werkavond te komen versterken, om met elkaar deze klussen te klaren!

Middels dit bericht willen wij iedereen van harte uitnodigen om mee te doen aan de werkavonden: vele handen maken licht werk! De data van de werkavonden zijn zo ingedeeld dat we elke week voor de (maandelijkse) officiële KNHS-wedstrijden het terrein even opfrissen. Zo kan iedereen op de wedstrijden zien wat een nette, gezellige en mooie vereniging wij zijn!

Werkavonden starten om ongeveer 19.30h. De data voor de werkavonden in 2017 zijn:
- Dinsdagavond 28 maart (ter voorbereiding van de wedstrijd van 1 april)
- Dinsdagavond 2 mei (ter voorbereiding van de wedstrijd van 6 mei)
- Dinsdagavond 30 mei (ter voorbereiding van de wedstrijd van 3 juni)
- Dinsdagavond 27 juni (ter voorbereiding van de wedstrijd van 1 juli)
- Dinsdagavond 1 augustus (ter voorbereiding van de wedstrijd van 5 augustus)
- Dinsdagavond 29 augustus (ter voorbereiding van wedstrijd van 2 september)

Attendeer ook elkaar op deze avonden en kom gezamenlijk!
Wij verheugen ons weer op 2017!

Kun je niet op deze avonden maar wil je wel graag mee helpen? Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën! Dus neem gerust contact op.
Vragen? Dan kun je ons benaderen viae mail/telefoon of op de BGR.

Cora van den Berg: 06 12486273 rggvandenberg@hetnet.nl
Francis Oudijk: 06 53628521 francisoudijk@gmail.com