KNHS-wedstrijden

Algemene regels en informatie

Om mee te kunnen doen aan KNHS wedstrijden, dient men zich eerst als lid aan te melden bij het KNHS. Klik hier voor de procedure.

Inschrijfprocedure

Als u zich inschrijft gaat u akkoord met het wedstrijdreglement voor KNHS-wedstrijden bij de Bosgouwruiters zoals beschreven op deze pagina. Na de inschrijving op www.startlijsten.nl, KNHS.nl of via de mail  ontvangt u meteen een bevestiging.
Voor alle wedstrijddata (bij de Bosgouwruiters) geldt: dressuur, categorie B t/m Z2 paarden, 2 proeven. Zodra de startlijst vol is, wordt dit aangegeven op www.startlijsten.nl.  In dat geval bestaat er nog een mogelijkheid om in te schrijven voor de reservelijst.

Afmeldprocedure

Tot en met de sluitingsdatum van de inschrijftermijn van de desbetreffende wedstrijd kunt u zich kosteloos afmelden via: wedstrijdsecretariaat. Daarna bent u het inschrijfgeld verschuldigd. (volgens de regels van de KNHS) Ook bij niet afmelden dan wel niet komen opdagen tijdens de wedstrijddag wordt het inschrijfgeld alsnog in rekening gebracht. De vereniging zal u dan een rekening van het inschrijfgeld toesturen. Als deze rekening niet wordt betaald zal de KNHS hiervan op de hoogte worden gebracht.

Startlijst

Een voorlopige startlijst wordt een week voorafgaande aan de wedstrijd gepubliceerd op www.startlijsten.nl onder het kopje Startlijst. In verband met eventuele wijzigingen is deze lijst onder voorbehoud. De definitieve startlijst staat de avond voor de wedstrijd vanaf 20.00 uur online.

Uitslagen

De uitslagen van de wedstrijden worden z.s.m. na afloop op www.startlijsten.nl gezet onder het kopje Uitslagen.

Tarieven

Pony: euro 8,00 Paarden: euro 10,00 per proef. Inschrijfgeld dient u contant af te rekenen bij het wedstrijdsecretariaat op de desbetreffende wedstrijddag.

Wedstrijddag

U dient minimaal 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn. Gelieve zich eerst te melden bij het wedstrijdsecretariaat. Daar kunt u ook het inschrijfgeld betalen. Het dragen van een goedgekeurd hoofddeksel is verplicht op het gehele terrein van de Bosgouwruiters. (conform art. 143 van het Disciplinereglement Dressuur van de KNHS).
Let op: Zonder geldig inentingsbewijs en je startpas kan je niet starten! Zie hiervoor de regels van het KNHS wedstrijdreglement.

Wij wensen iedereen een sportieve en gezellige wedstrijddag toe!